3-daagse tour

Ontdek de cultuur

€ 250, - per persoon

Twee overnachtingen
Maaltijden en vervoer
Boswandeling
Dorpswandeling & Cultuurervaring
Nachtelijke boottocht & Kaaimannen spotten
Zwemgelegenheid

Dag 1U vertrekt rond 9.00 uur vanuit Paramaribo richting Atjoni. Hierbij maakt u nog een tussenstop op Bronsweg en kunt u wat snacks nuttigen. In de middaguren komt u op het eiland aan en mag u gelijk genieten van een heerlijke warme maaltijd. Op dag 1 kunt u relaxen in de sula, een boswandeling maken en na het avondeten met een ervaren gids een nachtelijke boottocht maken en kaaimannen spotten.

Dag 2Op dag 2 mag u na een stevig ontbijt om 8.00 uur en nog voor het middageten een dorpswandeling maken in één van de dichtbij gelegen dorpen. U verblijft de hele dag in het dorp en mag met de lokale mensen genieten van de verschillende activiteiten. U zult samen met een gids meelopen en kennis maken met de cultuur. Bestaat de groep uit minimaal 4 mensen dan kunt u meedoen aan de traditionele dans. Na deze dorpservaring gaat u terug naar Knini Paati waar het avond eten klaarstaat om 19.00 uur.

Dag 3Op dag 3 start het ontbijt om 8.00 uur. U kunt na het ontbijt genieten van de natuur en de stroomversnellingen. De uitchecktijd is om 10.30 uur. Na de warme maaltijd om 11.00 uur maakt u zich klaar en om 12.00 uur vertrek u richting Paramaribo.