4-daagse tour

Jungle Expeditie

€ 300, - per persoon

Wilt u op avontuur? Dan is deze tour voor u. Een expeditie en overnachting in de jungle is een absolute ervaring. Op deze tour, weg van de bewoonde wereld en alle luxe, geniet u volop van flora en fauna en gaat u op primitieve wijze overnachten en “overleven” in de jungle.

Twee overnachtingen op het eiland
Eén overnachting in het bos
Maaltijden en vervoer
Boswandeling
Dorpswandeling & Cultuurervaring
Nachtelijke boottocht & Kaaimannen spotten
Zwemgelegenheid

Dag 1U vertrekt rond 9.00 uur vanuit Paramaribo richting Atjoni. Hierbij maakt u nog een tussenstop op Bronsweg en kunt u wat snacks nuttigen. In de middaguren komt u op het eiland aan en mag u gelijk genieten van een heerlijke warme maaltijd. Op dag 1 kunt u relaxen in de sula, een boswandeling maken en na het avondeten met een ervaren gids een nachtelijke boottocht maken en kaaimannen spotten.

Dag 2Op dag 2 mag u na een stevig ontbijt om 8.00 uur en nog voor het middageten een dorpswandeling maken in één van de dichtbij gelegen dorpen. U verblijft de hele dag in het dorp en mag samen met de lokale mensen genieten van de verschillende activiteiten. U zult samen met een gids meelopen en kennis maken met de cultuur. Bestaat de groep uit minimaal 4 mensen dan kunt u meedoen aan de traditionele dans. Na deze dorpservaring gaat u terug naar Knini Paati waar het avond eten klaarstaat om 19.00 uur.

Dag 3Op dag 3 mag u heerlijk ontbijten om 8.00 uur. De uitchecktijd is om 9.00 uur. Uw avontuur begint nu, want dan gaat u het bos in naar de Knini Paati jungle kamp. Hier zullen er verschillende activiteiten worden ontplooid zoals vis vangen op traditionele wijze die u in het bos klaarmaakt om als warme maaltijd te eten. U slaapt in een hangmat (met klamboe) en zult ook op primitieve wijze deze dag doorbrengen ver van alle luxe. Bij mooi weer wordt er een kampvuur gemaakt en kunt u luisteren naar de fascinerende verhalen van onze gids.

Dag 4Na een avontuurlijke overnachting vetrekken wij naar het resort en kunt uw junglekleding worden ingeruild voor schone kleding. Een warme maaltijd staat u te wachten. Na de warme maaltijd vertrekt u richting Paramaribo.